S první sadou otázek míří letos za svými respondenty anketa Přerovský rádce. Zaregistrovaní občané, kteří se rozhodli přinášet konšelům své rady a postřehy, se tentokrát zaměří na práci úřadu. Dotazník mohou vyplnit kdykoliv od 1. dubna do 31. května.
„Zajímá nás názor našich Rádců na chod úřadu, chceme vědět, zda jsou dobře informováni o investicích či akcích, ptáme se, jestli využívají nejrůznější služby, jako jsou třeba textové zprávy zdarma či aplikace ProblemReport – a jak je hodnotí,“ uvedl přerovský primátor Vladimír Puchalský (SpP). Anketa se respondentů ptá, co oceňují na práci magistrátu – a co jim naopak vadí, jestli sledují zastupitelstvo, nebo třeba jak byli spokojeni se svou poslední návštěvou magistrátu. Dotazník není z velké části předvyplněný, aby Rádci mohli vyjádřit názor svými slovy – nikoliv je zaškrtnutím možností.

 

ProblemReport

Aplikace, která pomůže s nahlášením problému ve městě

Psali jsem při spuštění aplikace ProblemReport – viz. průvodce a popis aplikace.

Anketa Přerovský rádce čítá v současné době rovných dvě stě poradních hlasů – ale skupina není uzavřená. Pokud se chce kdokoliv stát součástí týmu, může se přihlásit na adrese: prerovsky.radce@prerov.eu.

 

 

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..