velikonocni-salonHody, hody, doprovody… To je název velikonočního programu, který se od pátku 25. března až do neděle 27. března odehraje na přerovském Masarykově náměstí.
A co na návštěvníky jarních oslav čeká?

 

 

 

V pátek ve 14 hodin odstartují oslavy děti ze Střediska volného času Atlas  a Bios, které se představá se svým pásmem. O hodinu později vystoupí na pódiu před radnicí Hott Jazz Šůtrs. V 16.30 zahraje přerovská pop-rocková kapela I am a v 18 hodin nastoupí skupina D.U.B.
V sobotu v 10.30 dopoledne zahraje Academic Jazz Band, ve 14 hodin se představí Dechový orchestr Haná, v 15.30 nastoupí Critical Acclaim a v 17 hodin zakončí sobotní program Synkopa.
V neděli v 10.30 hodin zahajuje Moravská Veselka, ve 13 hodin pokračuje Hanák Troubky a o hodinu později vystoupí tanečníci z D2dance. V 15.30 to na pódiu rozbalí kapela Huascaran a v 17 hodin zakončí velikonoční přehlídku skupin Blue Band Company.

 

Zdroj: www.prerov.eu

Foto: Dnes začal v Městském domě Velikonoční salon, který každoročně pořádá Atlas a Bios. Salon bude otevřen až do čtvrtku – do 15.30 hodin.

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..