Přerovská společnost Meopta otevírá pro veřejnost tzv. Dětskou skupinu. Jedná se o „před školku“, která je určena pro děti od 1 do 3 let. Dětská skupina je otevřena v pracovní dny od 6 do 16 hodin a měsíční částka na dítě činí 1 500,- Kč plus stravné, které je stanoveno na 80,- Kč za jeden den.

Dětská skupina je určena především pro rodiče, kteří se potřebují zapojit zpět do pracovního života, ale jejich děti jsou pro běžnou mateřskou školku zatím malé. „Ve společnosti Meopta jsme se rozhodli založit dětskou skupinu, protože jsme chtěli našim zaměstnancům umožnit skloubit rodinný a pracovní život, ze strany rodičů byla po této službě velká poptávka“ říká Eva Navrátilová, ředitelka HR pro web meopta.com

V ceně stravného je dopolední svačina, oběd a odpolední svačina. Strava dětí včetně pitného režimu je zajišťována firmou Aramark. Režim dne začíná od 6 do 8:00 hodin, kdy se děti postupně scházejí. Následuje dopolední svačina, hry, pohybové aktivity, pobyt venku (pokud to počasí umožňuje) a oběd. Po obědě je na řadě odpočinek, odpolední svačina a odchod dětí domů. Provoz je ukončen v 16 hodin. O děti se starají 3 profesionální chůvy, které mají k dispozici nově vybavený interiér, včetně hraček a didaktických pomůcek. Při pěkném počasí je k dispozici i venkovní hřiště.

Abyste mohli přihlásit své dítě do Dětské skupiny, nemusíte být zaměstnancem Meopty. Pro podrobnější informace se můžete obrátit na telefon 605 869 970 nebo na e-mail katerina.zurkova@meopta.com.

Při dobrém počasí mohou děti využít i venkovní hřiště

Komentář

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..