Nevíte co letos dát svým blízkým pod stromeček? Pořídit jim můžete zajímavé dárky s vazbou k Přerov. Podívejte se na naše tipy.

Kniha od Miroslava Komínka

Potěšit můžete například knihou přerovského strážníka Miroslava Komínka. Ta obsahuje 366 vtipných soudniček, které zástupce ředitele pro výkon služby pravidelně zveřejňuje na facebookovém profilu Městská policie Přerov. Za netradiční pojetí takzvaných svodek si letos vysloužil také ocenění Magnesia Litera v sekci Blog roku. Knihu můžete zakoupit v přerovských knihkupectví i na internetu.

Poukaz do restaurace či kavárny

Milovníkům dobrého jídla a pití zajisté udělá radost poukázka do některé z přerovských restaurací či kaváren. Dle našich informací nabízí dárkové poukazy restaurace U Labut a U Bukáčků či kavárna Marconi Coffee.

Kosmetika Renovality

Věděli jste, že známá značka kosmetiky Renovality pochází z Přerovska? Nabízí především přírodní kosmetické oleje, které distribuuje po celé ČR i na Slovensko. Jejich výrobky kromě webu renovality.cz můžete koupit například ve zdravé výživě Harmonie na Palackého ulici.

Poukázka do kina

Dárkové karty můžete zakoupit na pokladně přerovského kina Hvězda. Kartičku je možné nabít částkou od 130 do 1000 korun. Záleží na vašem přání.

Poukaz do Galerie Přerov

Pokud nevíte, co přesně by vašim blízkým mohlo udělat radost, vyřešit to můžete poukazem do Galerie Přerov. Dárkové šeky lze koupit v přízemí na informacích a obdarovaný je pak může uplatnit v kterékoliv prodejně v přerovském obchodním centru.

Abonentka na představení do Městského domu

Darovat můžete také předplatné na cyklus čtyř koncertů s názvem Setkání žánrů, který se bude v příštím roce konat v Městském domě. Abonentku i vstupné na jednotlivé koncerty je možné zakoupit v Městském informačním centru na náměstí TGM.

4. 1. 2022 Moravské klavírní trio a operní hosté & Slavnostní novoroční koncert
Renomované klavírní trio s primáriem Jiřím Jahodou a přerovskou rodačkou Janou Ryšánkovou za klavírem s vyhlášenými pěveckými hosty představí tradiční svátečně laděný program, zaměřený na slavné árie a dueta z oper a operet světového repertoáru.
22. 2. 2022 – The Cello Boys & Od klasiky k rocku
Poprockové duo zahraje na violoncella klasickou hudbu, ale i úpravy rockových a popových hitů nejznámějších kapel jako Nirvana, AC/DC, U2, Europe, Iron Maiden či známých interpretů a DJ´s jako Jackson, Fonsi, Avicii a další.
29. 3. 2022 – Legendární Jiří Stivín s Beladona Quartet & Classic Meets Jazz
Legendární multiinstrumentalista obklopen čtyřmi půvabnými dámami představí barokní a klasicistní virtuózní skladby a nebude chybět ani oblíbený jazz a autorské skladby J. Stivín
12. 4. 2022 – Akordeonový virtuóz Milan Řehák & One Man Show
Originální akordeonové kompozice, barokní skladby, virtuosní transkripce i aranže populárních písní přinese sólový recitál Milana Řeháka – jednoho z nejprogresivnějších českých akordeonistů, absolventa Královské hudební akademie ve Stockholmu a laureáta mnoha mezinárodních soutěží.

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..