Už 7. dubna by mohli první lidé dostat vakcínu v nově otevřeném centru na Horním náměstí. Klub Teplo by při maximálním vytížení mohl zvládnout denně až 600 očkovaných. Ve hře byly i jiné prostory, například školní budova v Palackého ulici 19, sál kulturního domu byl nakonec městem a společností AGEL vyhodnocen jako vhodnější.

„Očkovací centrum v Nemocnici Přerov dosáhlo svého maxima – zhruba 300 dávek za den.  V Klubu Teplo bude možné očkovat dvakrát tolik osob,“ řekl přerovský primátor Petr Měřínský. Vhodnost prostor byla posuzována z několika hledisek, rozhodující však bylo to, že tyto prostory mají dobré zázemí a lze je pro účely zdravotníků zprovoznit prakticky ze dne na den. „Ty budou minimální, židle tu jsou, pořídit budeme muset pouze plenty. V sále, ideálně mezi sloupy, vzniknou čtyři očkovací kóje. Šatna se promění v registrační místo a v malém sále budou naočkovaní odpočívat,“ doplnil Měřínský.

Klub Teplo, který nalezneme na adrese Horní náměstí 9, pojme při kulturních akcích až 500 návštěvníků. V jeho prostorách se za normálního stavu konají  koncerty, plesy, oslavy, večírky, ale i obchodní jednání či firemní prezentace.

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..