Přerovská rapová scéna o sobě v poslední době dává vědět. S novými alby postupně přicházejí hned dva její výrazní protagonisté. O chystaném EP a titulním videoklipu Ivana Němečka, který si říká E-One, jsme informovali minulý měsíc zde, v srpnu přichází s novinkovým videoklipem a albem Petr Ceh alias JaPh.

Skladba s názvem Schovanej je součástí alba Experiment, které JaPh představil na oficiálním křtu 31. července v baru Leguán. Videoklip vznikl ve spolupráci s přerovským kameramanem Jaroslavem Hruškou a k vidění v něm je také JaPhův kolega E-One. Atmosférické video s temným soundem se dotýká otázek přerovského hudebního undergroundu a bylo natočeno příznačně ve sklepě domu na Šrobárově ulici, v němž rapper bydlí.

Album Experiment svým názvem odkazuje na různorodost rapových žánrů, které na něm najdete, a také na způsob, jakým vzniklo. „Chtěl jsem si ověřit, jestli je možné dát dohromady kvalitní album za dva, tři měsíce, tak jsem do toho šel a zkusil jsem to. Byl to experiment, který vyšel,“ řekl nám sám autor JaPh. Další song z desky, jenž by se měl dočkat videoklipu, se jmenuje 5 Elementů. Album vyšlo pod hlavičkou nezávislého přerovského labelu Radioblunt a k dostání by mělo být v Music Centru na Wilsonově ulici a na JaPhových sociálních sítích.

 

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..