Plánovaná výměna kanalizačního potrubí v Kozlovské ulici začala naplno. Společná akce města a společnosti Vodovody a kanalizace Přerov (VaK) by měla trvat až do 31. srpna. Do té doby bude průjezd Kozlovskou ulicí omezen. Změny se dotknou i autobusové dopravy.

Výměna kanalizačního potrubí, přepojení přípojek, výměna uličních vpustí a asfaltování v celé šíři úseku od křižovatek Kozlovská – Bayerova a Kozlovská – Malá Trávnická jsou prázdninovým plánem města Přerova a společnosti Vodovody a kanalizace Přerov. Tyto stavební akce přinesou komplikace řidičům, kteří budou muset danou lokalitu objíždět po objízdné trase. Rezidenti se však nemusejí bát, že by neměli kam odstavit svá auta.

„Obyvatelé, kteří parkují u svých domovů ve vnitrobloku Trávníku, budou mít umožněný vjezd a parkování po celou dobu výstavby,“ uvedl radní pro dopravu Tomáš Navrátil na webu města. Na změnu se musejí připravit i lidé používající autobusovou dopravu, protože v trase se nacházejí hned dvě zastávky. „Zastávka U Tenisu bude přesunuta na dočasně zřízenou obousměrnou zastávku na Třídě 17. listopadu, zastávku v Bayerově ulici zrušíme bez náhrady,“ informovala Jitka Kočicová z přerovského magistrátu. Autobusové linky budou vedeny po objízdné trase podle výlukových jízdních řádů a cestující budou o změnách spraveni na pravidelných informačních místech dopravce, na dotčených označnících a ve všech autobusech, jichž se změna týká.

Na fotografie z místa se můžete podívat v naší galerii.

Zdroj: www.prerov.eu, redakce

 

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..