Na plné obrátky probíhají přípravy dvacátých narozenin Olomouckého kraje. Dvoudenní akce plná koncertů a zábavy pro děti i dospělé proběhne 4. a 5. září před budovou krajského úřadu v Olomouci. Přidružené akce se uskuteční také ve všech okresních městech.

„Do zahájení oslav sice zbývá ještě měsíc a půl, ale už teď jsou přípravy v plném proudu. Program slavností bude opravdu našlapaný a věřím, že si z něj každý vybere přesně ten svůj šálek kávy,“ uvedl hejtman Olomouckého kraje Ladislav Okleštěk.

Na hlavní dvoudenní narozeninové oslavě, která má podtitul 20 let souznění, zahraje Anna K., Poetika a Vypsaná fixa. Speciální program je připraven pro děti. Zájemcům se také otevře budova krajského úřadu včetně kanceláře hejtmana. Vrcholem pak bude koncert pražské filharmonie.

„Kromě Olomouce proběhnou krajské narozeniny také v Jeseníku, Šumperku, Přerově a Prostějově. Oslavy se uskuteční za každého počasí,“ dodal Okleštěk.

V Přerově budou Dny kraje probíhat 20.9.2020. Těšit se můžete na aktivity pro rodiny s dětmi a vystoupení slovenského zpěváka Petera Aristone.

Podrobné informace k programu najdou zájemci na webových stránkách DNYKRAJE.CZ.

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..