Od pondělí 4. listopadu až do neděle 17. listopadu zůstane uzvařená silnice v křižovatce ulic Osmek a Za Mlýnem. Vodovody a kanalizace Přerov (dále VaK) totiž v rámci rekonstrukce kanalizačního sběrače začnou s opravou mostku nad Strhancem, který se nachází před budou policie.

Město ale zajistilo objízdnou trasu pro obyvatele této části Přerova, takže nebudou muset jezdit domů několikakilometrovou objížďkou. „Podařilo se nám dohodnout s majiteli areálu, firmami Emos a Norsol, aby po dobu těchto dvou týdnů umožnili rezidentům průjezd přes Výstaviště,“ řekl radní pro dopravu Tomáš Navrátil. Řidiči ale nesmí zapomínat, že projíždějí soukromým pozemkem a musí respektovat dopravní značení. Současně musí počítat i s tím, že areálem nebude možné projet v neděli 10. listopadu, kdy se na výstavišti koná Setkání chovatelů, a to od sobotní půlnoci do nedělních dvou hodin odpoledne.

V době uzavírky nebudou ani jezdit autobusy k zemědělské škole. Nadále také platí, že autobusy nezastavují u sokolovny. Ta je kvůli investiční akci VaKu mimo provoz už od začátku prázdnin.

Komentář

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..