Již tuto sobotu otevře pivovar Zubr své brány široké veřejnosti. V jeho areálu se bude konat tradiční červnová akce ZUBRFEST. Kromě bohaté hudební produkce na vás čeká například také atrakce Beer in the Sky nebo možnost exkurze do pivovaru.

Areál se otevře v sobotu 15. června v pravé poledne s tím, že hlavní program odstartuje v 13:30. Zubrfest zahájí zpěvák Xindl X, po něm budou následovat Sabina Křováková, Slza, Navostro, Ready Kirken a celý hudební
program zakončí slovenští No Name. Program bude probíhat souběžně také na Free stage, který bude tradičně patřit především místním interpetům.

Doprovodný program rozšíří i autogramiáda hokejistů HC ZUBR Přerov, která bude konat v čase od 14:30 do 15:30 hodin. Celý den budou probíhat také jízdy vzhůru na plošině Beer in the Sky – jeřábem vyzdvižená plošina, která pojme 22 hostů najednou a nabídne návštěvníkům možnost vychutnat si pivo ve výšce až 50 metrů nad zemí s úžasným výhledem na pivovar a celý Přerov.

Pořadatelé pro letošní rok chystají také novinku – stánek s bezhotovostní platbou. „V tomto stánku si budou moci návštěvníci vyzvednout vybrané nápoje bez fronty. Pivo si objednají přes aplikaci a zaplatí platební kartou. Pokud se nám bezhotovostní platba osvědčí, rádi bychom ji pro příští ročníky rozšířili na více míst v areálu,“ popisuje novinku Tomáš Pluháček, ředitel pivovaru Zubr. Do této aplikace se návštěvníci dostanou pomocí QR kódu, v ní nápoj objednají, zaplatí platební kartou a jakmile bude objednávka ve stánku připravena, obdrží SMS, kterou se u stánku prokážou.

Lístky na akci můžete zakoupit během dneška i zítřka v podnikové prodejně pivovaru Zubr nebo online ZDE. Vstupenky budou k dostání také v den konání přímo na místě.

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..