V pátek 26. dubna přivítá Zubr opět své fanoušky na každoroční narozeninové oslavě v areálu přerovského pivovaru. K příležitosti 147. výročí položení základního kamene zahrají kapely Křídla EU, Penzistor, Limetal a Reflexy a nebude chybět ani to nejdůležitější, tedy samotné pivo Zubr.

Od 15 hodin, kdy se brány pivovaru hostům otevřou, čeká na všechny mimo bohatého hudebního programu i neomezená konzumace nápojů z produkce pivovaru Zubr, která je jako každý rok zahrnuta v ceně vstupenky. V nabídce bude široký výběr piv včetně cideru Royal Dog a limonád. Návštěvníci budou mít i poslední možnost ochutnat limitovanou edici piva Zubr Černý speciál 13 %, které se na čepy dostalo poprvé v polovině letošního března.

„Věřím, že oslava narozenin pivovaru je dnes tradicí nejen pro nás ale i pro naše fanoušky, se kterými se při této příležitosti každý rok velmi rádi potkáváme. I letos jsme se snažili připravit co nejpestřejší program plný oblíbených kapel. Doufám tedy, že se nás letos v dubnu sejde ještě více než minulý rok a společně všichni připijeme Zubru na zdraví,“ zve na narozeniny pivovaru jeho ředitel Tomáš Pluháček. Vstupenky lze pořídit v podnikové prodejně pivovaru nebo online přes webové stránky www.zubr.cz. Celý duben až do dne před konáním akce je bude možné zakoupit za 200 Kč a na místě pak za 250 Kč.


Pivovar ZUBR, a.s., tradiční český výrobce působící především na Moravě, je společně s pivovary Holba a Litovel součástí pivovarské skupiny PMS. Pivovar je držitelem ocenění Klasa A, známky CHZO „České pivo“ a více než 90 ocenění z prestižních tuzemských i zahraničních degustačních soutěží. Nejprodávanějším pivem z produkce je 11° ležák Zubr Grand, absolutní šampion degustační soutěže Zlatý pohár Pivex – PIVO 2018, vítěz v kategorii ležáků v ročnících 2019, 2018 a 2017 a trojnásobný vítěz soutěže České pivo v kategorii jedenáctistupňových piv. Držiteli ocenění jsou i další piva z produkce pivovaru. Zubr Gold je absolutním vítězem soutěže o Zlatý pohár PIVEX – PIVO 2019 a Zubr Premium získal v mezinárodní degustační soutěži European Beer Star 2018 první místo v kategorii Bohemian-Style Pilsner. Novinkou ve stálém sortimentu je 12° ležák Zubr Gradus.


Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..