Třetím jarním kolem pokračovaly druholigové soutěže Českého svazu házené. Jako první odehrály své utkání mladší dorostenky SK Žeravice, které zamířily do Poruby k utkání s místním B týmem. Hráčkám se utkání vydařilo a po výborném výkonu si z Poruby odvezly zaslouženou výhru 35:20. Během hry se dokázaly gólově prosadit všechny hráčky.

Družstva starších dorostenců, žen a mužů měla svá utkání na programu v přerovské hala Spartaku. Starší dorostenci, kteří hostili hráče z TJ Sokol Sokolnice, vyhráli nad svým soupeřem 25:22 a díky tomuto výsledku se v tabulce dostali před něj.

Ženy čekal těžký boj s Velkou Bystřicí, která má ve svém kádru řadu zkušených hráček. Bohužel i přes bojovný výkon a snahu se nepodařilo v druhém poločase smazat průběžné vedení hostující Velké Bystřice, která si závěr utkání pohlídala a zaslouženě zvítězila.

Vrcholem nedělního dne bylo večerní utkání mužů se Sokolem Luhačovice. Hráči v prvních dvou jarních utkáních prokázali nárůst formy a zlepšené výkony oproti podzimu. Zápas se jim přesto výhrou zakončit nepodelo. V dramatické koncovce bohužel domácí družstvo chybovalo a o svou výhru tak přišlo.

Program zápasů na tento víkend

  • minižactvo BOBO cup Velká Bystřice; 16.-17.3., sobota 9:00 – 17:00 hod, neděle 9:00 – 12:00 hod
  • starší dorost Sokol Ostrava – SK Žeravice; 16. 3. 2019 10:00; místo zápasu: Ostrava
  • muži Sokol Ostrava – SK Žeravice; 16. 3. 2019 14:00; místo zápasu: Ostrava
  • ženy TJ Sokol Karviná – SK Žeravice; 17. 3. 2019 11:00; místo zápasu: Karviná

Komentář

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..