Poslední den roku 2018 se budou Přerované dívat na hladinu Bečvy, kde se budou koupat otužilci – a v první den roku 2019 budou jejich oči směřovat nad řeku, kde se rozprostře barevný ohňostroj.

Plavecká show startuje na Silvestra ve dvě hodiny odpoledne – v ledové řece si už tradičně užijí závěr roku otužilci v recesních oblečcích, kteří si dopřejí svá poslední tempa roku 2018. Kdo bude chtít ve venkovní zábavě pokračovat, může v pět hodin přejít na Masarykovo náměstí, kde je naplánována Silvestrovská party.

Rok 2019 pak přivítá v Přerově ohňostroj, který bude v první lednový den od šesti hodin večer zářit nad Bečvou. Působivé zvukové a světelné představení má tři části – první se jmenuje CESTA ZA ŠTĚSTÍM, druhé SNY a třetí LÁSKA V POHYBU. „Ohňostroj by měl trvat zhruba deset minut a odpalován bude ze dvanácti až čtrnácti pozic. Kdo chce mít nejlepší zážitek jak z ohňostroje, tak i z hudby, měl by stát na straně u hradeb. Ten, kdo bude u loděnice či u Michalova, bude o spoustu efektů ochuzen,“ vzkazuje autor ohňostroje Pavel Novák.

Zdroj: www.prerov.eu

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..