Rekonstruovat teplovodní rozvody bude od června až do konce září společnost Teplo Přerov. Na rozkopané chodníky narazí v průběhu čtyř měsíců občané v místní části Předmostí, ale také v mnoha ulicích Přerova.

„V Předmostí vede trasa z výměníkové stanice v ulici Teličkova až do šachty za domem s adresami Hranická 2 až 4. Rozkopány budou chodníky, trávníky i část cesty v Tyršově ulici – to všechno v délce zhruba 480 metrů,“ informoval ředitel společnosti Teplo Přerov Jaroslav Klvač. Na rozkopané chodníky narazí lidé také v lokalitě mezi výměníkovou stanicí za restaurací Haná – a výměníkovou stanicí v ulici Dvořákova. „Rekonstrukce se dotkne i ulice Petřivalského a parkoviště za Hanou, chodníků a cyklostezky kolem ulice Želatovská – a dále chodníků a parkoviště za obytným domem Dvořákova 2 až 8. Současně bude do domu s adresou Želatovská 4 až 6 instalována nová objektová předávací stanice,“ doplnil ředitel Klvač. Oprava se dotkne i Malé Dlážky – konkrétně domů číslo 6, 8 a 10. A dělníci budou pracovat i před domem s adresou Optiky 4. Tam potrubí vede z domu do dvora, je v chodníku, v zeleni a také pod parkovištěm, kde výměna bude končit.

Za modernizaci teplovodních rozvodů zaplatí Teplo Přerov 14 milionů 600 tisíc korun, práce bude provádět Přerovská stavební společnost. Kromě toho se společnost pustila letos i do rekonstrukce výměníkové stanice na Šířavě, za kterou zaplatí skoro 900 tisíc korun.

Zdroj: www.prerov.eu

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..