Dvě hudební pódia, 15 vystupujících, freestyle motocross show s Liborem Podmolem, strongman Jiří Tkadlčík, hokejisté HC ZUBR Přerov, bohatý doprovodný program a možnost zakoupit
vstupenku online. To je letošní Zubrfest 2018, který se bude konat v sobotu 16. června v areálu přerovského pivovaru Zubr.

„Zubrfest se stal již tradiční oslavou začátku léta a jsme rádi, že i v letošním roce přinášíme nabitý hudební i doprovodný program, který jistě potěší každého fanouška dobré zábavy. Vzhledem k tomu, že každým rokem na Zubrfest vyráží stále více návštěvníků, kteří nejsou z Přerova a okolí, spustili jsme poprvé možnost zakoupení vstupenky v předprodeji online a to na webu  www.zubrfest.cz, abychom jim nákup vstupenky ulehčili,“ zve na akci Tomáš Pluháček, ředitel pivovaru Zubr.

Hudební produkce bude probíhat na dvou pódiích. Na hlavní Grand stage program odstartuje v pravé poledne přerovský rodák Pavel Novák s Pirillo memories & Black Rose. Od 14 hodin bude pódium patřit slovenské rockové kapele Horkýže Slíže, kterou následně vystřídá Rock & Roll Band Marcela Woodmana. Návštěvníci se mohou těšit také na Martu Jandovou a skupinu Vypsaná fiXa. Celý hudební program zakončí slovenští Desmod, kteří se v areálu pivovaru ukážou již potřetí. Chybět nebude ani závěrečný ohňostroj.

Nezávislá Free stage bude opět patřit regionálních kapelám, které nabídnou hudební zážitek pro všechny fanoušky tvrdší hudby. Vystoupí GOC, Greynbownes, Critical Acclaim, Hanz‘s Fuckers,
DayOFF, Barricade, Dr. Hekto, Stará Dobrá Ruční Práce a na závěr Hannibal Lecter. Doprovodný program kromě freestyle motocrossu s Liborem Podmolem obohatí také strongman Jiří
Tkadlčík se svými siláckými kousky, hokejoví fanoušci se mohou těšit na autogramiádu hokejistů z HC ZUBR Přerov a konat se budou samozřejmě také exkurze do pivovaru.

Na Zubrfestu nemůže chybět ani široká nabídka piv a nápojů z produkce pivovaru Zubr. Pivovodem přímo z ležáckého sklepa poteče nejlepší pivo roku 2018, jedenáctka Zubr Grand, která začátkem roku získala titul absolutního šampiona soutěže Zlatý pohár PIVEX – PIVO 2018. V nabídce budou i další piva včetně stále populárnější dvanáctky Zubr Gradus, která si právě na Zubrfestu v loňském roce zažila svoji premiéru. Nabídku doplní i Royal Dog Cider a limonády z produkce pivovaru.

Novinkou letošního ročníku je možnost zakoupit si vstupenku online, a to přes webové stránky www.zubrfest.cz. Vstupenky v předprodeji jsou také k dostání v podnikové prodejně pivovaru Zubr.

Cena vstupenky v předprodeji je 100 Kč, na místě pak za 150 Kč.

 

Program ZUBRFEST 2018 – 16. června 2018 (Pivovar Zubr, Komenského 35, Přerov)
Grand stage:
10:00 Otevření areálu
12:00 Pavel Novák – Pirillo memories & Black Rose
14:00 Horkýže Slíže
16:00 Rock & Roll Band Marcela Woodmana
18:00 Marta Jandová
20:00 Vypsaná fiXa
22:00 Desmod
23:00 Ohňostroj
Free stage:
11:15 GOC
12:20 Greynbownes
13:30 Critical Acclaim
14:45 Hanz's Fuckers
16:00 DayOFF
17:15 Barricade
18:30 Dr. Hekto
19:45 Stará Dobrá Ruční Práce
21:00 Hannibal Lecter


Pivovar ZUBR, a.s., tradiční český výrobce působící především na Moravě, je společně s pivovary Holba a Litovel součástí pivovarské skupiny PMS. Pivovar je držitelem ocenění Klasa A a Regionální potravina a známky CHZO "České pivo". Nejprodávanějším pivem z produkce je 11° ležák Zubr Grand, absolutní šampion degustační soutěže Zlatý pohár Pivex – PIVO 2018, vítěz v kategorii ležáků v ročnících 2018 a 2017 a rovněž vítěz soutěže České pivo 2017 v kategorii jedenáctistupňových piv. První místo v soutěži České pivo 2017 si odnesl také Zubr Premium, a to v královské kategorii světlých ležáků. Zubr Premium je zároveň držitelem absolutního vítězství v soutěži Zlatý pohár Pivex – PIVO 2016. Na loňském jubilejním ročníku soutěže PIVEX 2017 byl pivovar Zubr zvolen pivovarem čtvrtstoletí. Novinkou ve stálém sortimentu je 12° ležák Zubr Gradus.


Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..