Pohřešovanou osobou je Antonín Belhárek, narozený 30. 12. 1949, trvale bytem v okrese Přerov.
K popisu lze sdělit, že se jedná muže střední postavy, vysokého 175 cm. Je světlé pleti, má šedomodré oči a šedé, krátce střižené vlasy na ježka. Prošedivělé má i vousy, které nosí jako knírek a bradku. Pohřešovaný muž má pouze dva zuby, jeden vpředu nahoře a druhý vpředu dole.

Pohřešovaný byl naposledy spatřen v úterý 22. května 2018 v obci Lobodice na dámském jízdním kole stříbrno červené barvy s košíkem na nosiči. Na sobě měl šusťákovou bundu se zapínáním na
zip, modrobílé barvy s bílými rukávy a bílým pruhem přes prsa, zelené vojenské maskáčové kalhoty a na nohou měl nazouváky tzv. cross šedé barvy. Na rukou má pohřešovaný muž mezi prostředníčkem a prsteníčkem zjizvenou kůži po operaci z dětství. Rovněž má jizvu na levé spodní straně břicha v délce 10-15 cm.

S žádostí o pomoc se policie obrací na širokou veřejnost a žádá občany o jakékoliv informace, které by pomohly se zjištěním současného místu pohybu či pobytu pohřešovaného. Veškeré poznatky je možné poskytnout v pracovní době od 7.00 do 15.00 hodin na telefonní linku 974 778 336 – 337, kdykoliv na bezplatnou linku 158 nebo na mobil 601 365 551.

Za pomoc děkujeme.


Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..