PŘEROV – Chcete si s přáteli užít srandu v krásném letním počasí, nebo jen rádi pijete pivo? Pak je Pivní maraton určen právě pro vás! Již za čtyři týdny, 2. června, se můžete těšit na Pivní maraton v Přerově, který rozpumpuje skvělou zábavu po celém městě.

Neváhejte a přihlaste se do tohoto neobyčejně bláznivého závodu na stránce pivnimaraton.cz. Ukažte, co ve vás je a dokažte všem, že jste správný hrdý pivař. Pokud máte oblíbený podnik nebo hospodu ve městě, kterou byste během maratonu chtěli navštívit nebo která by se chtěla do Pivního maratonu zapojit, neváhejte a napište nám doporučení na facebooku @maratonpropivare.

A proč bude Pivní maraton právě v Přerově? V loňském roce se Pivní maraton konal pouze v Olomouci a pro velký zájem a pozitivní ohlasy jsme se rozhodli soutěž rozšířit i do dalších měst. 9. června se můžete zúčastnit Pivního maratonu v Prostějově a 2. září zakončíme prázdniny Pivním maratonem v Olomouci, takže se máte na co těšit! UPOZORNĚNÍ – maratonu se mohou účastnit pouze osoby starší 18 let!

A teď něco málo k pravidlům. Maraton je rozdělen do dvou kategorií –pivař profesionál a pivař amatér. Pivař profesionál soutěží sám za sebe a musí vypít alespoň 7 piv za co nejrychlejší čas. Pivař amatér musí vypít alespoň 10 piv. Muži mají povinné velké pivo, ženy mohou pít pivo malé. Bude určena startovací a jedna povinná hospoda, kterou budou muset soutěžící během závodu navštívit. Každý soutěžící dostane za vypité pivo od zapojeného podniku razítko do herní karty, kterou obdrží u registrace.

Konkurence bude sice veliká, ale vítězem se může stát opravdu každý. Kromě honby za titulem Zlatý pivař si přijďte užít neotřelou zábavu, kterou jen tak nezažijete. Neváhejte a registrujte se včas, ať vám nic neunikne!

 

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..