Ve dnech 13. – 14. 1. 2018 se uskuteční 4. ročník turnaje Legea Cup, který je určený vždy pro kategorii U14 (letos ročník 2004). Opět se podařilo turnaj zkvalitnit a zůstat u statutu mezinárodní. V sobotu je turnaj rozdělen na dvě skupiny.

Skupina A se odehraje od 8:00 do 13:30 a utkají se v ní FC Baník Ostrava, SK Sigma Olomouc, MFK Vítkovice, SK Hanácká Slavia Kroměříž, FC Písek, FC Tempo Praha a domácí celek 1. FC Viktorie Přerov. Druhá skupina B se odehraje od 13:30 do 19:00 a střetnou se v ní FC Vysočina Jihlava, FC Fastav Zlín, MFK Frýdek Místek, FK Ústí nad Labem, FC MAS Táborsko, 1. SC Znojmo a jediný zahraniční účastní MFK Tatran Liptovský Mikuláš. Po odehrání skupin postoupí nejlepší čtyři z každé z nich do čtvrtfinále a zbylé týmy se střetnou ve skupině o 9.-14. místo. Všechny tyto boje se uskuteční v neděli a celý turnaj vyvrcholí v 15:15 finálovým utkáním.

V letošním ročníku jsme se spojili přímo s hlavním distributorem značek Legea a Adidas pro ČR, což je firma Sportservis.cz, která navýšila svůj zájem o turnaj a podpořila ho velmi kvalitními cenami pro vítěze. Vítězové obdrží voucher na sadu dresů, 2. místo sadu rozlišovacích dresů. K tomu nejlepší hráč, střelec i brankář obdrží od této firmy speciální vybavení a míč. Zapojili se i jiní partneři a ti umožnili vylepšit i ocenění pro ostatní týmy, které budou oceněni až do 8. místa turnaje a nový putovní pohár, který je téměř dvojnásobně vysoký než ten starý.

Jako v minulých letech bude v hale otevřen bufet v režii rodičů domácího týmu a soutěž o ceny, ve které je letos velké množství zajímavých cen. Turnaj se zase o něco podařilo vylepšit a každý fanoušek mládežnického sportu si v hale najde to své.

Přijďte tedy  v sobotu 13.1. a neděli 14.1. do Městské sportovní haly v Přerově, Petřivalského 3 na zajímavý halový mládežnický fotbal a s ním spojené nevšední zážitky.

http://turnajprerovu14.webnode.cz
https://www.facebook.com/Legea-Cup-1997999473779697


Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..