V předsálí přerovského Městského domu odstartuje už zítra první díl zábavné talkshow s názvem „Křeslo pro hosta“, která má podtitul „Jak je znáte – neznáte“.

V průběhu říjnových i listopadových středečních podvečerů se zde návštěvníci setkají s hosty, kteří mají jednu společnou linku – žijí či pracují v Přerově a mají své město rádi. Už zítra bude téma „přerovští pamětníci“ zastupovat Bob Přidal, Eliška Prášilová a Jaroslav Cedidla.

O týden později, ve středu 18. října, se mohou návštěvníci těšit na setkání s lidmi, kteří jsou tváří mediálního pole – pozvání přijaly Petra Poláková – Uvírová, Lenka Chalupová a Edita Hausnerová.

A poslední říjnový středeční podvečer bude patřit přerovským muzikantům, které zastoupí Ivan Němeček, Mirek Nevrla a Roman Hambálek.

„Všechna tato pohodová setkání začínají v 18 hodin a jsou bezplatná. Předsálí Městského domu na chvilku proměníme  na uměleckou kavárnu plnou povídání, promítání obrázků a muziky. Pokračovat budeme i v listopadu,“ říká o setkání moderátorka večera Irena Kanovská.

Zdroj: www.prerov.eu


Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..