Zveme vás na další netradiční závody s pejsky v přerovské Boudě.

 

 

Bouda je krytá hala (400m2) v areálu bývalých drůbežáren, cca 200 m za cedulí konec Přerova, směr Henčlov, Troubky. Jedná se o netradiční závod plný strašidelných kostýmů a přátelské, děsuplné atmosféry. Takovýmito závody prohlubujete vztah se svými mazlíčky, budujete vzájemnou důvěru a především se skvěle bavíte! Akce je vhodná pro děti, dospělé, holky nebo kluky, všech věkových skupin. Tohle si prostě nesmíte nechat ujít! Nikdo od nás samozřejmě neodejde s prázdnou. Pro všechny závodníky jsou připraveny lákavé ceny, pro čtyřnohé parťáky také pamlsky. Pro závodníky i náhodné zvědavce a kolemjdoucí bude připraveno i občerstvení, pro pejsky zase dobrá voda. Udělejte si v neděli 29.10. volno, a přijeďte do Boudy, pořadatelé se moc těší!

 Veškeré potřebné informace najdete na FB stránkách Boudy

V případě jakýchkoliv dotazů se nebojte napsat (třeba na fb), rádi vám na vše odpoví.  Akce se koná 29.10.2017 v hale Bouda – areál Prekona Přerov, Troubky 900, 750 02 Přerov.
Areál se nachází cca 200m za cedulí konec Přerova směr Troubky/Henčlov. Protože hala má určitou kapacitu, je akce rozdělena na dopolední, která je vyhrazena zejména pro děti a jejich pejsky a odpolední, kdy se budou na oplátku bavit dospělí.

Začíná se v 8:00h, předpokládaný konec v 17:00h.

Vstupné pro soutěžící týmy, je s kostýmem za 150,- Kč a bez kostýmu 200,- Kč. Pro diváky je vstupné samozřejmě zdarma.

A v čem se bude závodit? Hned v několika disciplínách, jednou z nich jsou agility – tunel dlouhý až nejdelší, slalom a překážky. Není důležité umět překážky, cílem akce je, se bavit! Dále poslušnost – tradiční přivolání za ztížených podmínek, chůze u nohy, aport vlastní obuvi. Nezapomínejme na oblíbený dogdancing/tanec se psem – tři libovolné cviky dle vlastního výběru. A na závěr ještě více zábavy v podobě převtělení – paralelní závod – agility skočka, tunel, slalom, aport a dogdancingový cvik, které poběží především majitel pejska. Pomůcky typu pamlsků, hraček, navádění, vše je povoleno.


Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..