Ve dnech 8. – 9. 9. 2017 se bude v Přerově konat 5. ročník festivalu Blues nad Bečvou.
Letošní 5. ročník festivalu Blues nad Bečvou je ročníkem malého jubilea. Za uplynulé roky se přerovským posluchačům představilo nemálo umělců z domova i zahraničí. I letos dorazí umělci jak z kolébky blues, tak z nedalekého zahraničí a z domova.

Hlavní hvězdou letošního programu bude 9.9. vítěz kategorie nejlepší kytarista v mezinárodní bluesové soutěži International Blues Challenge, Noah Wotherspoon. Jeho debutové album s názvem Mystic Mud získalo v roce 2015 cenu Jimi Awards v kategorii nejlepší bluesrockové album roku. Z polské bluesové scény se představí zpěvačka Joanna Kaniewska v doprovodu skupiny Around The Blues a z česko-moravských luhů a hájů letos dorazí známý bluesový kytarista Marcel Flemr se svým bandem. Jeho rytmiku obstarává bubeník Otto Hejnic, známý převážně z jazzových projektů.

Stejně jako v předešlých letech proběhnou ve středu 6.9. odběry krve, a opět budou v rámci akce „Daruj krev s Blues nad Bečvou“ přijímáni pouze prvodárci. Pro ně jsou jako vždy připraveny malé dárky.

Taktéž není možné zapomenout na přízeň našich partnerů, bez kterých by nebylo možno festival uspořádat. Mezi ty nejštědřejší patří generální partner festivalu, Pivovar ZUBR, a.s., Statutární Město Přerov, Olomoucký kraj a Precheza, a.s. Za Nadační fond Blues nad Bečvou vám přejeme dobrou zábavu a všem našim partnerům děkujeme

http://www.bluesnadbecvou.cz


Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..