V září si v programu kina Hvězda vybere každý. Filmy české, evropské, americké, artové, koncerty, startuje PROJEKT 100, který je letos zaměřený na nejlepší sci-fi všech dob a zkrátka nepřijdou ani naši nejmenší i hudební fajnšmekři.

Premiérovou smršť začíná kino hororem TO natočeným podle stejnojmenné knižní předlohy Stephena Kinga. A to není pro vás, co se u nás rádi bojíte, vše, těšit se můžete také na Amityville: Probuzení.
Pobavit se můžete u komedie Který je ten pravý? s Reese Whiterspoon v hlavní roli. Akci zažijete u snímku Americký zabiják, i akční komedie Kingsman: Zlatý kruh. Druhý díl Zahradnictví nazvaný Dezertér má premiéru 28. září. První poprázdninový měsíc se do kin vrací také kultovní Terminátor2: Den zúčtování předělaný do 3D verze, který do předpremiéry distributor do kina uvolnil už koncem srpna. V září startuje také PROJEKT 100, kde se můžete těšit na slavné snímky Planeta opic a Brazil.

Z artovějšího soudku je pro vás připraveno komorní drama Sama, které je posledním hereckým počinem 92leté Luby Skořepové, nebo romantické drama Tulipánová horečka a dokument Olgy Sommerové Červená o světově proslulé operní pěvkyni a herečce Soně Červené. Svou cestu na stříbrná plátna si znovu našel také zdigitalizovaný Formanův Černý Petr. Pro příznivce
umění bude Rok se světovými malíři, kdy vám každou první středu v měsíci – počínaje zářím a srpnem 2018 konče, představí jednoho z velikánů světového malířství. Seriál startuje 6. září
Leonardem da Vincim. Z dětského programu má premiéru 21.9. LEGO® Ninjago® film.

V září vám naše kino Hvězda přinese také dva skvělé koncerty, tím prvním je 13.9. David Gilmour Live at Pompeii a druhým jsou pak 28.9. Black Sabbath: The End od The End. Posledními dvěma premiérami, které si můžete v kině dopřát, jdou filmy Dobrý časy 22/9 a francouzské drama Víno nás spojuje, jehož součástí bude také degustace vín z našeho regionálního vinohradu na Žernavé.

 

Kino Hvězda má také širokou nabídku filmů pro školní projekce. V rámci PROJEKTU 100 uvolnila do distribuce Asociace českých filmových klubů Cestu do pravěku. V případě zájmu kino neváhejte kontaktovat, zajistí vše potřebné.

Připomínáme i nedělní II filmovou burzu, která se koná 27.8. 2017, kde v prodeji budou designové předměty kina Hvězda, k dispozici na pokladně budou i jednorázové Dárkové poukazy.

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..