Stejně jako každý měsíc se můžete i v srpnu těšit na bohatý program přerovského kina. Hvězda nabídne například snímek Křižáčka – historické roadmovie Václava Kadrnky oceněné na MFF v Karlových Varech Křišťálovým glóbem. Druhým oceněným filmem majícím premiéru druhý prázdninový měsíc je Čára – slovenské kriminální drama. Veřejností snad nejočekávanější novinkou letoška je společné dílo otce a syna Svěráků – Po strništi bos. Děj nás přenese do období Protektorátu, kde se setkáme s hlavním hrdinou Edou Součkem, kterého znáte již z filmu Obecná škola.

V měsíci srpnu je však program kina přizpůsoben i dětem, které mají prázdniny. Na plánu jsou proto každou středu a čtvrtek dopolední projekce určené speciálně dětem. Aby kino uspokojilo i ty nejmenší diváky, rozhodlo se každou středu před promítáním uspořádat přímo v kině tvořivé dílničky. Ty budou vždy tematicky zaměřeny na film, jehož promítání bude následovat. Nejbližší termín konání této akce je 2. srpna. Ti nejmenší od 9 hodin mohou navštívit dílničku zaměřenou na film Spiderman. V 10 hodin pak bude následovat samotná projekce filmu.

V srpnu se filmoví nadšenci dočkají také v pořadí již druhé filmové burzy. Zde si zájemci mohou zakoupit filmy, knihy, cédéčka ale i plakáty svých oblíbených hvězd. Akce se koná 27. srpna od 9 do 15 hodin ve foyer kina.

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..