Přerov – Autokrosová sezóna je již v plném proudu a tak se o víkendu 17. a 18. června v Přerovské Rokli představí při MMČR špičkoví jezdci této zajímavé motoristické disciplíny. Vzhledem k tomu, že se pro nepřízeň počasí nemohl uskutečnit plánovaný dubnový motokrosový závod, začínáme tak jako loni autokrosem.

Při studiu konkrétních jmen nebude ze širší špičky chybět prakticky nikdo. Třeba v nejsilnější divizi Super Buggy, se na startu objeví nestárnoucí Jarda Hošek, navrátilec Roman Keřka, Jakub Kubíček a další výborní jezdci českého autokrosu.V divizi Buggy 1600 ccm se můžeme těšit na Víta Nosálka a Milana Vaňka a v divizi tzv. plecháčů nebudou chybět jezdci jako Martin Samohýl a Aleš Fučík, kteří momentálně vládnou i v Evropských závodech.

Tento podnik je vypsán pro třídy TA, D5 a D6 tzv. plechová auta, Super Buggy, Buggy 1600, Junior Buggy a velmi oblíbená kategorie Kartcross. A nebude samozřejmě chybět ani autokrosový potěr tříd RB 160, 125 a 250. Diváci se tedy po celý víkend mají na co těšit.

Bude pro ně zajištěná kyvadlová doprava na závodiště. Cesta přes Čekyňský kopec bude po oba dva dny uzavřena v době od 7 do 19 hodin a vjezd je povolen pouze na „volný vjezd“ vydaný Autoklubem Přerov. Respektujte prosím pokyny pořadatelské služby. Občerstvení a atrakce pro děti jsou samozřejmostí. Srdečně zvou pořadatelé AK Přerov – město v AČR.

Program

Sobota :17.6.2017

Závody začínají prvními tréninky již v 9.30 a sobotu by měli ukončit série prvních rozjížděk začínající 17.40

Neděle:18.6.2017

V neděli začínáme již v 8.00 druhými sériemi rozjížděk, semifinále a finále jsou na programu od 13.30. Slavnostní vyhlášení vítězů by mělo proběhnout v 16.30.

Takže všichni příznivci autokrosu držte palce ať vyjde počasí a určitě si všichni odneseme spousty skvělých a dramatických zážitků.


Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..