Přerov – Nejdůležitější část sezóny Stilmat extraligy inline hokeje je před svými branami. Už v tuto sobotu začíná playoff a místní hráči mají velké cíle. Ještě aby ne, vždyť základní část zvládli skvěle. Po pomalejším rozjezdu přišel neuvěřitelný závěr, kdy šňůra 6 vítězných zápasů v řadě přinesla konečné 4. místo, které zaručovalo přímý postup do čtvrtfinále play-off.

Na soupeře si však museli počkat, jelikož teprve minulý víkend proběhlo osmifinále, kde se utkali týmy na 5. až 12. místě po základní části. Nakonec vzešel z těchto klání soupeř více než atraktivní soupeř, kterým bude loňský mistr a regionální rival z Hané IHC Tempish Olomouc. Právě s tímto soupeřem odehráli NightBirds poslední utkání základní části a dokázali zvítězit 6:4 a uzmout pro sebe přímý postup do čtvrtfinále a odsoudit tak Olomouc do osmifinálových bojů.

Diváci se tedy mohou těšit na nervy drásající souboj velkých rivalů. K vidění bude opravdu ten nejlepší inline hokej s hned několika reprezentanty a mistry světa na obou stranách. Čtvrfinálová série se hraje na 2 vítězné zápasy a to v jeden den. První utkání začíná v sobotu 10.6. ve 14:00 a druhé v 17:00. Pokud by nastala situace, kdy každý z týmů vyhraje po jednom utkání, bude následovat 10 minutové prodloužení a případné nájezdy. Vítěz série postoupí do závěrečného turnaje nejlepších 4 týmů, kde už se bude bojovat o titul mistra ČR. NightBirds vyhlásili také útok na divácký rekord Stilmat extraligy, který padne při překročení hranice 500 diváků! Neváhejte a přijďte podpořit naše borce v honbě za titulem i překonáním diváckého rekordu. V sobotu 10.6. ve 14:00 jste všichni srdečně zváni!

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..