Přerov – Střední škola gastronomie a služeb se bude v dubnu podílet na pořádání 3 velmi zajímavých akcí.

10.-12. 4. 2017 – Flairový kurz – od pondělka budou v restauraci Bečva v 2. patře létat vzduchem láhve – flair je barmanská disciplína, kde jde hlavně o zručnost a dovednost.

 

 

12.4. 2017 Gastro Makro Cup – letos pořádáme 10. jubilejní ročník mezinárodní soutěže pro mladé kuchaře a číšníky, tentokrát ve spolupráci s kuchařským studiem Luďka Bila. Soutěž proběhne na dvou místech:

  • kuchařské studio L. Bila – Optiky 4b, Přerov – zde bude soutěžit 14 kuchařů, mezi nimi i účastníci ze Slovenska a Polska
  • hotel Fit Přerov – tady se utká 5 žáků v kategorii číšník.

 

 

20. 4. 2017 Po stopách potulného mnicha – je šifrovací soutěž určená dvoučlenným týmům žáků základních a středních škol. Soutěžící budou startovat u kašny před SŠGS, Šířava 7 a podle vytištěného manuálu budou postupně hledat významná a památná místa v Přerově, kde dostanou další indicie. Takto projdou asi 10 stanovišť a na závěr se dostanou do Michalova, kde bude na ploše U Králíčka cíl a zhodnocení výsledků. Zúčastní se asi 7 přerovských základních a středních škol, vesměs mají v úmyslu podpořit své týmy a na závěrečné vyhlášení poslat aspoň jednu třídu ze školy, takže je možné, že při zakončení v Michalově bude několik stovek dětí.

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..