Do dnešního dne jste se mohli na našem Facebooku zapojit do diskuze, která se týkala chodníků. Ptali jsme se vás, jestli máte ve svém okolí takové, které by potřebovali nutně opravit. Které z přerovských chodníků jsou v katastrofálním stavu?

Rekonstrukci by si podle vás zasloužily chodníky u zimního stadionu a nedalekého hřbitova. Obzvláště po dešti je tu spousta vody a člověk nemá šanci projít místem suchou nohou. Dalším z míst, které by bylo potřeba opravit je chodník směrem k obchodu Konvička. Stěžovali jste si také na prostranství na Kajnarově ulici. Zde chodníky nejsou vůbec a člověk tak musí chodit po cestě, která se kvůli dírám za deště mění v malé bazény. Dobrou zprávou však je, že tomto místě by se v létě mělo začít s úpravami, a to nejen cesty ale také parkovacích míst nebo osvětlení.

Kapitola sama o sobě je také ulice Vsadsko. V srpnu minulého roku tu měla proběhnout banální rekonstrukce chodníku. Bohužel pracovníci narazili na závažný problém s potrubím, kvůli kterému práce do dnes stojí. Nového kabátu by se tento chodník mohl dočkat taktéž v létě.

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..