Přerov – 28. února proběhne v hlavním sále Městského domu v Přerově vyhlášení tradiční ankety nejlepších sportovců roku města Přerova za rok 2016.

Akce, která je organizována Přerovským a Hranickým deníkem, agenturou Sport Management, Českou unií sportu a městem Přerov, nabízí představení těch nejlepších, kteří se momentálně ve sportovním prostředí prezentují.

Vyhlašovat se bude celkem 11 kategorií. Nejlepší jednotlivec mezi dospělými, mezi mládeží i mezi veterány. Nejlepší dospělý kolektiv, nejlepší mládežnický kolektiv, krajánek roku, trenéra roku a osobnost roku. Dvě významné persony přerovského sportu budou uvedeny do síně slávy. Předávat  se bude i cena Josefa Masopusta a jeden z nominovaných bude oceněn i širokou veřejností. I letos bude rovněž vyhlášena Sportovní hvězda čtenářů Deníku . Hlasovací kupony naleznete v pátečním vydání Přerovského a hranického deníku v týdeníku Nové Přerovsko.

Vstupenky na tuto akci, která je naplánovaná na 28. února od 18:00 v Městském domě v Přerově, si můžete vyzvednout zdarma a to buď v redakci Přerovského a hranického deníku na ulici Palackého 22 či v Městském informačním centru na náměstí TGM.


Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..