V neděli krátce po poledni zašla na „nákup“ do přerovské galerie 24letá mladá žena. V prodejně potravin si do kabelky naskládala tři instantní kávy a devět kusů čokolád, se kterými prošla pokladnou, aniž by je uhradila.

Pracovník bezpečnostní agentury ovšem ženu odhalil a zastavil. Ukradené zboží v hodnotě necelých 800 Kč mu vydala a to bylo nepoškozené vráceno do prodeje. Od prvního neúspěchu ji ovšem nic neodradilo a se stejným úmyslem se vydala ve večerních hodinách do marketu na ulici Denisova.

Zde byla spatřena pracovnicí, která v obchodě uklízela, jak si do tašky dává potraviny. Žena ji upozornila, aby věci vrátila zpátky do regálu, ale podezřelá zareagovala poněkud nezvykle a zboží po ní začala házet, tím je poškodila a způsobila škodu 82 Kč.

V prodejně byl s podezřelou o dva roky mladší muž, který se snažil rozhořčenou zlodějku uklidňovat. Pak společně z prodejny utekli. Podezřelá mladá žena nepřekročila zákon poprvé a za stejnou trestnou činnost, které se dopouštěla již v minulosti, byla odsouzena a potrestána. Za uvedené jednání jí hrozí maximálně tříletý trest odnětí svobody.      

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..