Mladík podezřelý z vraždy muže na ulici Generála Štefánika zatím nechce s policií spolupracovat. Celonoční hluk, který obtěžoval sousedy, nakonec vyvrcholil vraždou muže (59), který v bytě bydlel. Přestože zpočátku úmrtí jako vražda nevypadalo, policisté teď vyšetřují, zda za celým činem stojí 18ti letý mladík.

Sousedi: Byli hluční celou noc

Do bytu zavražděného muže zavolali policii sousedé. Podle policistů pravděpodobně zemřel v noci na pondělí. Sousedé potvrzují, že z bytu se ozýval hluk a rány téměř po celou noc.

„Nespala jsem celou noc. Tupé rány a hluk, štěkání psa mě budilo,“ popsala policistům sousedka.

Přestože úmrtí muže, který v bytě bydlel zpočátku jako vražda nevypadalo, během vyšetřování policisté zjistili, že muž nejspíš nezemřel bez cizího zavinění. Podezřelého mladíka (18) vypátrali během úterka. Mladík je ve vazbě, a přestože zpočátku s policií spolupracoval, teď už se vyjadřovat nechce.

Příčina hádky je zatím neznámá, policisté však mají jasno v tom, že svou roli sehrál i alkohol nebo drogy. Vrahovi teď hrozí trest odnětí svobody na dobu až 18 let. Zranění mrtvého muže totiž byla mnohočetná a útok brutální.

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..