První ročník události pro všechny milovníky kávy i pro ty, co této lahodě teprve přichází na chuť, začíná tento týden v Basecampu v Kainarově ulici. Po celý týden tu budete moci ochutnat kávu a kávové nápoje, přijít na besedu, film nebo si vyměnit knihy, které vám leží doma.

PROGRAM Týdne kávy v Basecampu

Pondělí 30.1 – Espresso den
17:00 Přednáška: Od keře až k výběrové kávě
Celý den Espresso za akční cenu. O cestě, kterou káva zdolá, než se dostane k Vám do šálku bude povídat Kristýna Šmudová z olomoucké pražírny Kikafe.
Úterý 31.1 – Cappuccino den
17:00 Přednáška: Domácí příprava kávy
Celý den Cappuccino za akční cenu. Dozvíte se možnosti a alternativy přípravy kávy a zjistíte, že vychutnat si výbornou kávu v domácích podmínkách vůbec není těžké.
Středa 1.2 – Latté den
10:00 Tvoření pro děti (Babyccino pro děti zdarma)
17:00 Film: A film about coffee
Celý den Latté za akční cenu. Ráno zabavíme Vaše ratolesti, dáme jim teplé mléko zdarma (Babyccino), zatím co Vy si můžete u nás vychutnat svůj šálek kávy. Odpoledne se pak dozvíte vše, co jste možná o kávě nevěděli a to díky A film about coffee – Film o kávě.
Čtvrtek 2.2 – Americano den
10:00 Přednáška: Domácí příprava kávy
17:00 Neautorsky autorské čtení
Celý den Americano neboli Lungo v akci. Pro ty co nestihli úterní přednášku opakujeme ve čvrtek. Dozvíte se možnosti a alternativy přípravy kávy a zjistíte, že vychutnat si výbornou kávu v domácích podmínkách vůbec není těžké. Odpoledne si pak můžete užít spojení kávy a kultury a to čtení z překladů od Báry Pudge Puchalské.
Pátek 3.2 – French press den
10:00 Snídaně – Brunch
Celý den káva z French pressu v akci. Přijďte si zpříjemnit pátek dobrým jídlem. Chystáme pro Vás skvělou pozdní snídani neboli brunch. Na své si přijdou jak milovníci sladkého, tak slaného.

Po celý týden budou dále tyto doprovodné akce

„Vyměň svou knihu“ – doneste své staré knihy k nám a odneste si novou od někoho jiného.
Foto koutek s kávovou tématikou.
Půjčí Vám ke kávě různé nové a zajímavé společenské hry.
K nahlédnutí budou také knihy a časopisy s kávovou tématikou.
Každý den akční cena na jeden kávový nápoj i káva s sebou.

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..