Britský model obchodních a networkingových snídaní dorazil i do Přerova. Jednou za čtrnáct dní se v salonku hotelu Jana u snídaně schází podnikatelé, aby společně probrali novinky a pomohli si navzájem v rozvoji podnikání. Jak taková byznysová snídaně probíhá?

Do stylového hotelového salonku vchází první hosté. Zdraví se navzájem, objednávají si kávu a míchaná vajíčka a probírají, ve kterých alpských střediscích už napadl sníh. Za okažmik začne snídaně zaměřená na byznys s příznačným názvem Business for Breakfast. Přerovští podnikatelé se tak schází už od května letošního roku.

„Business for Breakfast je koncept, který před 15 lety založili ve Velké Británii John a Mel Fischerovi. Během snídaně, která trvá zhruba hodinu a půl a je rozdělena do několika bloků, si členové klubu předávají reference, ale také si vzájemně pomáhají s rozvojem podnikání, řeší aktuální úspěchy nebo naopak problémy, kterými si jejich podnikání prochází,“ komentuje fungování konceptu Pavel Mráz z kanceláře BforB Olomouckého kraje.

Byznysové kluby jsou určeny obchodníkům, podnikatelům, majitelům firem nebo profesionálům, kteří chtějí spolupracovat s dalšími aktivními lidmi. Smyslem klubu je předávat si vzájemně doporučení a reference, vyměnit si znalosti o podnikání, najít nové spolehlivé obchodní partnery a navázat dobré vztahy v podnikatelském prostředí v regionu.

Jak se do klubu přidat?

Než se stanete členem klubu, můžete si členství vyzkoušet jako host. Stačí se přihlásit nebo se nechat pozvat od někoho, kdo už členem je. Kluby Business for Breakfast fungují po celé republice, a to nejen v Praze a Brně, ale také v Liberci, Hradci Králové, Olomouci nebo Hranicích.

Pokud vás snídaně Business for Breakfast zaualy, ozvěte se nám na e-mail havlicek@pitv.cz. Jako členové klubu vás rádi pozveme na některou ze snídaní.

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..