Přerovské kino spadá od 1. listopadu pod Kulturní a informační služby města Přerova (KIS)Aleně Kavalli, která byla do této doby provozovatelkou kina, skončila smlouva již 31. října. Podle ní, má  na předání objektu celý měsíc. Tohoto času se Kavalli rozhodla využít. To je však ale i důvodem, proč nemůže nový provozovatel v kině začít se svou činností. „Musím dát do pořádku věci za 21 let mého působení, což není vůbec jednoduché“ vysvětluje Kavalli.

Novou vedoucí přerovské Hvězdy se stala Svatava Měrková, která uspěla ve výběrovém řízení. V plánu má hned několik změn, díky kterým si přijdou na své i ti nejnáročnější diváci. Úpravou vysílacích časů by do kina chtěla přilákat seniory a zařazením 3D dokumentu zase studenty přerovských škol. „V přípravě je také nové logo, které bude v retro feature stylu, stejně jako interiér, který také projde změnou“ prozradila Měrková.

Kino zahájí své vysílání 16. prosince a to filmem Fantastická zvířata a kde je najít od autorky Harryho Pottera J. K. Rowlingové.

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..