Ode dneška na příštích 14 dní se z průjezdu Přerovem stalo dopravní peklo. Řidiči, kteří projíždí městem stojí v několikakilometrových kolonách, po nábřeží jezdí jeden kamion za druhým. Zdržení? Místy až 45 minut.

Kolony stojí od Kokor do Předmostí už od rána

Tam, kde je v jiné dny provoz už tak dost hustý, dnes na řidiče čekalo nepříjemné překvapení. Uzavírka Polní ulice totiž zastavila na desítky minut každého, kdo se snažil projet městem.

„Stojí to až u Žeravic, už v 6:30 se nedalo projet od Olomouce,“ komentuje jeden z řidičů stojící v dlouhé koloně před podjezdem v Předmostí. „Volala mi teď manželka, že auta stojí už u Kokor.“

Taková byla situace na silnicích už od ranních hodin. Odpolední špička dopravě rozhodně nijak neuleví.

„Je to děs. Zajímalo by mě, kdo tuhle uzavírku vymyslel. A obchvat bude kdy? Lepší důkaz, že ho potřebujeme snad neexistuje,“ rozčiluje se řidička v jiném z aut.

Řidiči se snaží najít jinou objízdnou trasu, jezdí přes Dluhonice nebo Osmek. Auta se však většinou stejně potkají na křižovatce u nábřeží nebo v dopravní motanici u nádraží. Objížďka, která bude trvat až do 27. listopadu, ještě řidiče pěkně potrápí.

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..