V neděli 23.října se ulice Kozlovská rozrostla o nové zelené stromky. Společně s organizací Sázíme stromy- pro nás, pro planetu, totiž uspořádala jedna z místních firem akci pro svoje zaměstnance, jejíž součástí bylo sázení stromků v okolí přerovského rybníka.

„Inspiraci jsme čerpali v Japonsku, kde jsou tyto každoroční aktivity běžnou součástí firemní kultury“, řekl Jan Sondag, jednatel společnosti Olympus Medical.

Akce konané nedaleko přerovského rybníka se zúčastnilo celkem sedmdesát pět dětí a dospělých, kteří dohromady zasadili pět vzrostlých stromů a padesát malých keřů, které společnost zakoupila a věnovala městu Přerov.

Přesná lokalita byla stanovená magistrátem města Přerova, jehož zástupci se akce taktéž zúčastnili. Vzhledem k velkému zájmu ze strany zaměstnanců určitě nebyl letošní ročník poslední.

„Se sázením stromů bychom rádi pokračovali i v příštím roce a přispěli tak k zelenějšímu prostředí města, ve kterém nejen pracujeme, ale spousta zaměstnanců také bydlí“, dodal na závěr Jan Sondag.

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..