V sobotu před čtvrtou hodinou ranní oznámil svědek, že neznámé osoby rozbíjí vchodové dveře u bývalého hotelového domu. Na místo byla ihned vyslána motohlídka, která zjistila rozbité prosklené dveře. Jelikož se u domu nikdo nezdržoval, vydali se strážníci za trojicí mladíků, které viděli nedaleko místa činu.

„Dva z mladíků se při zahlédnutí služebního auta pokoušeli ukrýt. Hlídka se rozdělila a oba schované poberty obklíčila. Když jeden z mladíků uviděl blížícího se strážníka, zpanikařil a po způsobu zajíců při honu vyrazil opačným směrem a to přímo do vřelé náruče druhého člena hlídky. Během chvíle skončil s pouty na rukou. Druhý z dvojice se také zachoval podle evolučního vzorce pro přežití a strnul na místě, doufajíc, že ho soupeř neobjeví. Opět neúspěšně a proto oba dva nakonec putovali na policejní stanici,“ komentoval případ Miroslav Komínek, zástupce ředitele Městské policie Přerov.

Během obhlídky poškozené budovy bylo zjištěno, že vchodové dveře byla jen pověstná třešnička na dortu, jelikož dvojice rozbila kromě dveří i další dvě velké výlohy. Případ si i s pachateli pro podezření ze spáchání trestného činu převzala republiková policie.

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..