Další vážná dopravní nehoda se stala v sobotu mezi Hranicemi a Olšovcem u sjezdu z D1. Osobní auto se tu srazilo s dodávkou, na místo letěl vrtulník.

Nehoda, která se stala v sobotu 15. října nedaleko Olšovce si vyžádala zranění 6 osob. Na sjezdu z dálnice D1 se tu srazilo osobní auto s dodávkou, na místo dopravní nehody vyjela profesionální jednotka ze stanice Hranice spolu s jednotkou SDH obce Hranice.

Na místo vzlétl vrtulník s posádkou letecké záchranné služby z Olomouce a dále k místu vyrazily dvě posádky z Hranic a návazně další posádka rychlé zdravotnické pomoci z Olomouce.

„Vážně zraněného sedmapadesátiletého muže s poraněními postihující více části těla po ošetření, stabilizaci a následné imobilizaci přepravila posádka vrtulníku na odd. urgentního příjmu FNOL,“ upřesnil Zdeněk Hošák, tiskový mluvčí ZZS Olomouckého kraje.

Dalších pět žen se zraněním lehčího charakteru v podobě odřenin, pohmožděnin a podezření na možné zlomeniny, přepravily posádky po komplexní prohlídce a ošetření k navazující péči do nemocnic v Hranicích a Olomouci.

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..