Čtvrtý ročník festivalu Blues nad Bečvou navazuje na Hudební léto na hradbách. V rámci programu vystoupí i Laurence Jones, který letos jako mladý umělec v British Blues Awards 2015.

Zahájení festivalu Blues nad Bečvou proběhne 6.9. (za příznivého počasí) na hradbách u Bečvy. Hlavní hvězdou letošního programu bude 10.9. vítěz kategorie mladý umělec roku British Blues Awards 2015 Laurence Jones se svým bandem, který je v zatím ještě neuzavřeném hlasování British Blues Awards 2016 nominován v kategoriích kytarista roku, band roku a umělec roku.

Z českých stálic se představí ASPM Jana Spáleného. Ale i o zahájení festivalu 6.9. se letos postará mezinárodní hvězda. Vargas Blues Band je latino bluesový band kytaristy Javiera Vargase, který spolupracoval m.j. s Carlosem Santanou. Posluchači se tak snad mají na co těšit. Stejně jako v předešlých letech proběhnou odběry krve, a opět budou přijímáni pouze prvodárci v rámci akce „Daruj krev s Blues nad Bečvou“. Pro prvodárce jsou opět připraveny malé dárky.

Blues nad Bečvou 2016

V letošním roce byl Nadační fond Blues nad Bečvou spolupořadatelem části oslav města, festivalu Hudební léto na hradbách a v jeho rámci zaznělo i blues a možná poprvé v historii města, opravdu nad řekou Bečvou.

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..