Prozatím neznámý pachatel včera kolem dvacáté hodiny jel ještě s dalšími 4 osobami ve vozidle VW Passat po ulici Ztracená v Přerově směrem od nádraží. Když projížděli kolem Penny marketu, začal z auta vykřikovat vulgarismy směrem k 17letému mladíkovi a jeho dalším 6 kamarádům, kteří se zde nacházeli.Vozidlo pak dál pokračovalo v jízdě směrem na ulici Bří Hovůrkových, ale po chvíli se i s celou osádkou vrátilo na parkoviště marketu a vystoupily z něho 4 osoby.

Lahvi od piva se bránil lopatou

Vydaly se ke stojící skupince a opět na ně něco pokřikovaly. Když došly ke skupince kamarádů, jeden z nich žduchl do mladíka, který upadl na zem. Ten se ihned zvedl a s ohledem na situaci vzal do rukou skleněnou láhev od piva s úmyslem použít ji pro případnou obranu proti útočníkovi. Útočníka ovšem neodradil, ten si zašel do auta pro lopatu, se kterou na mladíka opět zaútočil. Strčil do něj násadou, poškozený zavrávoral a opět upadl a hlavou se uhodil o zem.

Výtržníkovi hrozí odnětí svobody až na dva roky

Když se snažil zvednout, pachatel ho ještě jednou praštil lopatou a zasáhl ho do oblasti krku a čelisti. Mladík skončil v nemocnici, ale naštěstí se nejednalo o vážné zranění. Případ šetří policisté pro trestný čin výtržnictví s možným trestem odnětí svobody až na dva roky.

Zdroj: Policie ČR

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..