Střední škola gastronomie a služeb se letos poprvé zúčastní gastronomického festivalu Garden Food Festival v Olomouci. Své kuchařské umění tu bude prezentovat tříchodovým menu. Mezi vyhlášenými restauracemi a kuchařskými školami z celého kraje tak budou jediní zástupci z Přerova.
Tříchodové menu připravili speciálně pro Food Festival
V Olomouci se škola představí s tříchodovým menu, které zahrnuje tradiční nádivku i nové úpravy pokrmů. Návštěvníci si mohou vybrat z těchto degustačních jídel:
Chřestové speciality v Přerově
Hned po Garden Food Festivalu si můžete do restaurace Bečva, která pod školu patří, zajít na chřestové speciality. V nabídce budou 17. a 18. května 2016 různé úpravy této jarní lahůdky. Chybět mezi nimi nebude chřestový krém, filírovaná panenka s chřestovým ragú nebo chřest s hráškovými lívanci přelitý bylinkovým sabayon.