5. ročník NADAČNÍHO BĚHU MAMUT Přerovem se bude konat v neděli 15. 5. 2016 od 9:30. Start všech závodů bude na náměstí T. G. Masaryka. Připraveny jsou tratě pro běžce všech věkových kategorií – startovat mohou děti již od 4 let, na které čeká jeden okruh kolem náměstí.

Trasy pro malé i velké

Hlavní závod pro ženy i muže má délku 8,2 km a poběží se z náměstí Wilsonovou ulicí a kolem řeky Bečvy k Laguně a zpět kolem střediska BIOS a loděnice. Pro nejlepší tři ženy a muže jsou připraveny finanční odměny. Závod je také letos zařazen do seriálu Velké ceny vytrvalců Olomouckého kraje. Účastnit by se měl také loňský vítěz Tomáš Blaha z Přerova, který ale na sportovním poli hájí barvy AK Kroměříž.

Přihlašovat se můžete nejpozději do 12. května zde, případně v den závodu nejpozději 30 minut před startem dané kategorie. První starty nejmenších závodníků začínají v 9:30 na Náměstí TGM, hlavní závod dospělých pak bude odstartován ve 12:00 na stejném místě.

Nadační běh mamut 2016 Plakát

Akci pořádají Nadační fond MAMUT, Město Přerov,MiKo Cycles, Atletický oddíl SK Přerov pod záštitou hejtmana Olomouckého kraje. Akce je součástí letošního ročníku Mamut Tour.

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..