Po jasném úspěchu v Polné převládal v Přerově optimismus a touha vítězství z venku potvrdit. Fotbalisté Rosic však raketovým nástupem vrátili domácí zase zpátky do reality. Už ve druhé minutě skórovali přímo z rohového kopu a v 9. minutě už bylo prakticky po zápase, když z přísně nařízeno kopu z hranice šestnáctky  skóroval kapitán hostů Huška. Stejný hráč pečetil vítězství chlapců z brněnské periferie těsně před odchodem do kabin.

Ve druhém poločase vystřídal otřeseného Maráka Nakládal. Promíchání sestavy na jednotlivých postech přineslo zlepšení v herním projevu domácích, ovšem ke zvratu v utkání už nedošlo. Diváky však alespoň potěšila parádní akce Kollera, který po samostatném průniku a kličkou brankáři Zádrapovi snižoval na konečných 1:3.

autor: Oldřich Smékal/1.FC Viktorie Přerov  http://fcprerov.cz/

Nyní cestuje přerovský kádr na Vrchovinu, naposledy na svém trávníku se ukáží 4.6. proti Bystřici nad Pernštejnem a soutěžní ročník uzavřou o týden později v Havlíčkově Brodě. Kozlovice jsou k nezastavení a z minulého kola vezou další tři body za výhru 1:2 ze Žďírce. Teď v neděli 29.5. vyzvou na svém pažitu Žďár nad Sázavou.

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..