Áčko mužů neprožívá v současné době zrovna nejlepší období. Na jaře z možných jednadvaceti bodů získalo šest za dvě domácí výhry a v dalších pěti soubojích odešlo poraženo, z toho dvakrát na domácí půdě. Neopominutelná je rovněž bezzubost přerovské ofenzívy, ze sedmi zásahů do černého se v naprosté většině o góly postarali defenzivní hráči.

Lodivod domácích Petar Aleksijević samozřejmě radostí neoplýval: „Lze hodnotit první poločas a náš dobrý vstup do utkání. Do vedoucí branky jsme hráli dobře a po standardní situaci a individuální akcí Michala Koutného staršího se prosadil Honza Bubeník. Bohužel, všechno co se po našem vedoucím gólu dělo, to šlo na ruku soupeři. A ten toho dokázal využít a pěknou akci přetavil ve vyrovnávací branku. Pak se hra přelévala ze strany na stranu, ale do černého se nikdo netrefil.“ Ke druhé půli byl domácí trenér na slovo hodně skoupý: „Druhé dějství nemohu moc hodnotit, protože jsem některé rozhodující okamžiky dost dobře neviděl, tak že se prvně musím podívat na záznam, abych k tomu mohl něco povědět, popřípadě okomentovat tak, abych nikomu neublížil. V každém případě však musím pogratulovat kolegovi Heclovi a týmu Šumperka k vítězství a výkonu.“

1. FCV nyní čeká celkem zajímavý dvojzápas. V sobotu přijedou do Přerova Tasovice a ve středu 11. května je na pořadu derby s příměstskými Kozlovicemi. Oba zápasy hodně napoví, zda bude mít Přerov v závěru divize klidné spaní ve středu divizní tabulky nebo na něm zůstane deka jarních porážek. Právě Kozli se díky výhře 4:0 doma nad Pelhřimovem (reportáž přineseme ve středu) dostali na 7. místo s 33 body, Přerov je devátý s 31 body. Níže najdete rozhovor s obráncem Davidem Hrabalem a video z utkání dorostenců.

Zdroj: www.fcprerov.cz Luděk Judas, Petar Aleksijević

Už minulý týden ve středu jsme s kamerou zavítali také na utkání divizní zápas staršího dorostu, ve kterém se proti týmu Viktoriánů postavil celek Valašského Meziříčí. Jak to dopadlo, uvidíte ve videu níže.

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..