Na oslavách 144. narozenin pivovaru Zubr, které proběhnou v pátek 22. dubna v areálu přerovského pivovaru, bude oficiálně představen nový věrnostní program pro fanoušky pivovaru Zubr – fanklub. Přímo na akci se budou moci návštěvníci do fanklubu zdarma registrovat, a tím získat možnost celoročně čerpat zajímavé výhody i zúčastnit se soutěže Pivní stezka za Zubrem.

„Velmi si vážíme přízně našich zákazníku a fanklub je dalším způsobem, jak se jim za ní odvděčit. Připravili jsme nabídku celoročních výhod členství a také soutěž Pivní stezka za Zubrem, v rámci které mohou za návštěvy provozoven, kde se čepuje pivo Zubr, sbírat razítka a podle své úspěšnosti získat zajímavé výhry. Věřím, že se náš fanklub začne rychle plnit fanoušky, kteří náš věrnostní program a speciální akční nabídky ocení,“ popisuje fanklub Tomáš Pluháček, ředitel pivovaru Zubr.

Fanoušci se mohou registrovat přímo na páteční akci v pivovaru, kde bude k dispozici registrační stánek nebo tak mohou učinit na webové stránce www.zubrfanklub.cz. Po registraci obdrží členskou průkazku a také pivní pas, do kterého mohou sbírat razítka.

 

 

Soutěž Pivní stezka za Zubrem startuje 1. května 2016 a běží až do konce roku 2016 ve vybraných 50 provozovnách. Za zakoupení alespoň jednoho velkého piva Zubr v každé z provozoven, obdrží fanoušci razítko do pivního pasu. Podle počtu získaných razítek se pak mohou těšit na hodnotné výhry. Komu se během roku podaří navštívit všech 50 provozoven, odnese si domů 100 piv Zubr Grand 0,55 l a k tomu originální tričko pivovaru Zubr.

Mezi další celoroční výhody patří zapůjčení výčepního zařízení v pivovarské prodejně za symbolický poplatek 50 Kč, speciální komentované prohlídky a ochutnávky se sládkovou Natašou Rouskovou, narozeninové dárky v podobě piva, výhodné vstupné na akce pořádané v pivovaru a další aktuální nabídky, které se budou během roku objevovat. Veškeré informace o fanklubu lze nalézt na stránce www.zubrfanklub.cz.


Pivovar ZUBR, a.s., tradiční český výrobce působící především na Moravě, je společně s pivovary Holba a Litovel součástí holdingu PMS. Pivovar je držitelem ocenění Klasa A a Regionální potravina a známky CHZO „České pivo“. Nejprodávanějším pivem z produkce je 11° ležák Zubr Grand. Pivovar získal absolutní vítězství v degustační soutěži Zlatý pohár PIVEX 2016 (Zubr Premium); 1. místo v kategorii ležáků (Zubr Premium), 1. a 2. místo v kategorii výčepních piv (Zubr Gold; Zubr Classic) a 3. místo v kategorii tmavých piv (Zubr Classic tmavý). V soutěži České pivo 2015 zvítězil v kategorii světlé ležáky (Zubr Premium) a druhá místa ve svých kategoriích získala piva Zubr Grand, Zubr Classic a Zubr Classic tmavý.

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..