Zapojte svůj um, fantazii a kreativitu, a pokuste se co nejlépe vystihnout ve fotografii / koláži / obrázku (dále jen příspěvek) téma Velikonoce v Přerově. Pošlete nám jej pak na naši emailovou adresu soutez@pitv.cz a kdo má profil, vložte jej do komentáře pod tuto sdílenou soutěž na našem facebooku.

soutez-arrhythmia-1-4vstDVA autoři nejpěknějších příspěvků získají po dvou vstupenkách na koncert ARRHYTHMIA – UNCOVERED.  Můžete se těšit na křest nového CD a spoustu zajímavých hostů koncertu, který se koná 2.4. 2016 v hale na přerovském výstavišti od 19:00h. Vítězné dílo pak bude zveřejněno po dobu Velikonočních svátků jak úvodní foto facebookových stránek PiTV Přerov.

Podmínky soutěže:

  • Vytvořit svůj originální obrázek, minimálních (ideálních) rozměrů 830 x 315px (1660 x 630px) v bitmapovém formátu JPEG, BMP..
  • Odeslat příspěvek na naši emailovou adresu soutez@pitv.cz  a vložit ho do komentáře pod příspěvkem o této soutěži na našem facebooku (kdo má facebook)
  • Datum uzavření soutěže je v neděli 27.3. 2016 v 21:00h

Soutěž není žádným způsobem sponzorována, podporována ani spravována společností Facebook a nijak s ní nesouvisí. Soutěžící zveřejněním nebo odesláním své fotografie automaticky souhlasí se zveřejněním svého příspěvku. Výherce budeme kontaktovat co nejdříve po skončení soutěže.

Těšíme se na Vaše příspěvky a děkujeme!

 

 

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..