Aktualizovaná fotogalerie / Třetí ročník festivalu ZUBRFEST v prostorách pivovaru Zubr, který nabídl bohatý hudební i doprovodný program, si v sobotu 27. června nenechal ujít rekordní počet návštěvníků, dorazilo 7000 lidí. Akce slavila velký úspěch, o čemž svědčí i fakt, že se během dne vytočilo 350 sudů piva, což znamená 35 000 půllitrů zlatavého přerovského moku.

„Když jsme se před třemi lety poprvé rozhodli, že uspořádáme ZUBRFEST přímo v pivovaru, byl to krok do neznáma. Uplynulé ročníky však ukázaly, že to bylo dobré rozhodnutí, protože prostory pivovaru dodávají akci jedinečnou atmosféru. Je to zážitek nejen pro všechny fanoušky, ale i pro nás pivovarské. Letos byla rekordní účast, jsem rád, že dorazilo tolik návštěvníků, kteří si akci společně s námi užili,“ hodnotí festival Tomáš Pluháček, ředitel pivovaru Zubr.

Ředitel Pluháček návštěvníky v brzkém odpoledni slavnostně přivítal a celou akci symbolicky odstartoval naražením soudku na hlavním pódiu. Poté již na diváky čekal hlavní program. Přítomné nadchlo vystoupení nejen hlavních hvězd letošního ročníku, kapel Tublatanka, Katapult, Desmod a zpěvačky Ewy Farne, ale ocenili i odvážné sportovní výkony, které předvedli akrobaté na trampolínách. Úspěch slavila také návštěva nových hokejových posil přerovských Zubrů, proběhlo focení s diváky i autogramiáda. Třešničkou na dortu pak byl závěrečný ohňostroj.

Ani v letošním roce nechyběly exkurze do pivovaru. Velký zájem byl i o divácké soutěže, především tzv. ZUBR TOWER neboli stavbu věže z přepravek. Vítěz z řad účastníků soutěží si odnesl hlavní cenu, kterou byl tandemový seskok.

„I v letošním roce přispěli návštěvníci svojí účastí na dobročinné účely. Těší mě, že mohu oznámit, že pivovar Zubr část výtěžku ze  vstupného věnuje dvěma neziskovým organizacím. Po 15 000 Kč získají organizace TyfloCentrum a Armáda spásy,“ doplňuje Tomáš Pluháček.

 

ZUBRFEST 2015 v číslech:

  • Konání: 27.6.2015 10­22 hodin
  • Počet návštěvníků: 7000
  • Výtoč piva: 350 sudů
  • Počet vystupujících kapel: 14 + akrobatická show na trampolíně + hosté Zubrfestu
  • Počet točených piv Zubr: 6 + nealkoholické nápoje
  • Zubr Grand kvasnicový – pivovodem přímo z ležáckých tanků
  • Zubr Maxxim
  • Zubr Premium
  • Zubr Gold
  • Zubr Yuzu&Limeta
  • Zubr Free

 

Tisková zpráva, 28. června 2015

Pivovar ZUBR, a.s., tradiční český výrobce působící především na Moravě, je společně s pivovary Holba a Litovel součástí holdingu PMS. Pivovar je držitelem ocenění Klasa a Regionální potravina. V loňském roce rozšířil svůj sortiment o 11° ležák Zubr Grand. Pivovar získal na podzim prestižní ocenění v degustační soutěži České pivo 2014 a to v kategorii světlé výčepní pivo (1. místo Zubr Gold) a v kategorii tmavé pivo (2. místo Zubr Classic tmavý).

[divide]

Forum

[divide]

Katapult

[divide]

Ewa Farna

[divide]

Leona Machálková / Vašo Patejdl

[divide]

Desmod

[divide]

Tublatanka

[divide]

Zubrfest 2015

[divide]

Free Stage

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..