Kvůli opravám vozovky bude od 4. do 6. července úplně uzavřena silnice I/55 vedoucí z Předmostí do centra města, a to v úseku mezi křižovatkami ulic Staré Rybníky s ulicí Hranickou a ulice Lipnické s ulicí Polní, která bude rovněž po dobu uzavírky neprůjezdná.
V době uzavírky budou zrušeny autobusové zastávky „Přerov, Kaufland“ a „Přerov, Velká Dlážka“ (obousměrně), což se dotkne linek č. 102, 111 a 112. Linky 111 a 112 budou jezdit po objízdných trasách přes Nábřeží Dr. Edvarda Beneše, kolem Prechezy přes ulici Dluhonská, Předmostská – až po ulici Staré Rybníky a zpět.
Od 7. července do 2. srpna bude kvůli opravám částečně uzavřena také silnice I/47, a to od křižovatky ulice Velká Dlážka s ulicí Polní až po obec Lýsky. V souvislosti s touto uzavírkou bude úplně zrušena zastávka „Přerov, Kaufland“.

[clear]
Objížďkové jízdní řády naleznete zde: www.dlsprerov.cz :

Z důvodu rekonstrukce vozovky v termínu od 4.7. do 6.7.2015 bude uzavřena křižovatka Velká Dlážka – Lipnická – Polní (světelná křižovatka u Lídlu). Linky 111 a 112 budou jezdit přes žel. přejezd v Dluhonicích. Zastávky Kaufland a Velká Dlážka budou v termínu 4.7. až 6.7.2015 zrušeny bez náhrady.

Budou vydány objížďkové jízdní řády – pozor na změnu časů odjezdů a pořadí obsluhovaných zastávek. Objížďkový jízdní řád linky 111. Objížďkový jízdní řád linky 112.

Linka 111 pojede v trase:  … nám.T.G.Masaryka – sokolovna – Kopaniny,výstaviště – bazén – most Míru (opačná strana než obvykle) – most Legií (opačná strana než obvykle) – Dluhonice,náves – Dluhonice,konečná – Dluhonice,náves – Předmostí,u podjezdu / Předmostí,dům služeb … a zpět (obsluha Dluhonic jen některými spoji)

Linka 112 pojede v trase: … nám.T.G.Masaryka – most Míru – Předmostí,dům služeb … a zpět.

Věnujte pozornost oznámením na zastávkách.

V případě nepříznivého počasí nebo nedokončení prací bude toto opatření platné i následující víkend. V daném případě Vás budeme včas informovat.

 

Zdroj: www.prerov.eu

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..