V pondělí dopoledne Pavel Novák bavil plné náměstí dětí svým programem „HURÁ NA PRÁZDNINY S PAVLEM“.  Výbornou náladu dětem nezkazily ani drobné dešťové přeháňky. Sice v pláštěnkách, ale s úsměvem a nadšením.

pavel-novak-plakat

Součástí programu byla i výtvarná soutěž přerovských školek a základních škol na téma: Přerov dětskýma očima, co se mi na městě, kde žiju, líbí nebo nelíbí? Kde se sešlo na sedmdesát prací ze šesti školek, a nebyly to je obrázky, ale i například keramický Tyršův most, nebo různé 3D výtvory dětí.
K vidění jsou ještě v přízemí Městského domu.

 

Celá fotogalerie na www.flashfoto.cz

 

Nový pořad Pavla Nováka pro děti

Že je ve zdravém těle zdravý duch?  To my přece víme a ví to i Pavel Novák, který připravil pro děti i jejich paní učitelky další zbrusu nový pořad, který je zaměřený na sport a základní činnost dětí-hru.  SPORT A HRY aneb „Výhra, prohra, nevadí, sportujeme pro zdraví“, nový pořad, který můžete vidět už v roce 2016.

novak-pavel-fotbal-plakat-aaas-baumitem

V nedávno minulých letech platilo, že sportování a hry byly nejčastější aktivitou dětí. Dnes  tímto reagujeme  na katastrofickou situaci, která panuje v ČR. Na to, jak v dnešní době děti a jejich rodiče chápou nebo spíše nechápou úlohu sportu a pohybu v jejich životě. Tělesná a pohybová výchova je podle průzkumu MŠMT 3. NEJ  NEoblíbenější vyučovací hodina, předmět ve škole.

Více se můžete dozvědět přímo na stránkách Pavla Nováka.

 

Zdroj: www.pavelnovak.cz

Foto: Jan Gebauer photography

 

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..