Krásné počasí, vůně benzínu, dobové kostýmy, spousta diváků i účastníků a hlavně spousta nablýskaných automobilových a motocyklových veteránů… takový byl 17. ročník Helfštýnského okruhu ve kterém jste se mohli ocitnout ve třicátých létech minulého století.

V našem záznamu ze soboty 9.5. 2015 můžete shlédnout výstavu a start v Lipníku nad Bečvou, který  v 9:00h odstaroval do I. etapy přes Loučku, Bohuslávky, Dolní újezd, Tupec, Veselíčko, Radvanice, Buk, Prosenice do Přerova. V Přerově pak na náměstí TGM proběhla také výstava za hudebního doprovodu orchestru Academic Jazz Band Přerov, soutěž elegance a předání pohárů primátorem a start do další etapy Helfštýnského okruhu.

Veteráni dále pokračovali směrem na Horní Moštěnici, Dřevohostice, Bystřici pod Hostýnem, Kelč až do Teplic nad Bečvou, kde probíhal další kulturní program a výstavy. Z Teplic nad Bečvou pak přes Lipník n. B. do Týna n.B. do cíle, který byl na Helfštýně zakončený opět výstavou všech veteránů, soutěžemi a předáním pohárů.

Výsledková listina 17. Helfštýnského okruhu je k nahlédnutí na stránkách pořadatele – Oldtimer Club Hlefštýn

[clear]

Fotogalerie – Lipník nad Bečvou – Přerov

 

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..