Loňská úspěšná jarní pivní novinka ZUBR Jarní speciál 13° se opět vrací do limitované nabídky pivovaru Zubr. Speciální vícestupňové nefiltrované pivo se bude čepovat od začátku května do 50 l a 30 l sudů.

Prémiové nefiltrované pivo se vyznačuje harmonickou plnou chutí, hustou bílou pěnou, typickou vůní, lahodnou hořkostí a charakteristicky zlatou barvou. „Původní receptura i tradiční postupy při vaření piva dávají jarnímu speciálu jedinečnou výjimečnost originálu, která se odráží v jeho charakteristikách,“ říká Nataša Rousková, sládková pivovaru Zubr.

ZUBR Jarní speciál 13°, s obsahem alkoholu 6,0 %, je vařen z těch nejlepších surovin a v ležáckých sklepích zrál po dobu 70 dní. „Speciály pivovaru Zubr zaznamenávají tradičně velmi kladné ohlasy a jsme rádi, že ani ZUBR Jarní speciál 13° není výjimkou a můžeme ho opět našim zákazníkům nabídnout. Potvrzuje se tím současný trend rostoucí obliby vícestupňových piv s plnou a výraznou chutí. Zájem nejen o naše speciály, ale i další piva se zubrem ve znaku, ukazuje, že zákazníci dokáží ocenit piva, která jsou vařena dle poctivých receptur a za použití těch nejkvalitnějších surovin,“ uvádí Tomáš Pluháček, ředitel pivovaru Zubr.

Návštěvníci pátečního narozeninového programu pivovaru Zubr mohli ZUBR Jarní speciál 13° ochutnat již v předstihu, všichni ostatní budou mít možnost již o nadcházejícím prodlouženém víkendu ve výstavních restauračních zařízeních přerovského pivovaru a také v několika desítkách restaurací na střední a východní Moravě. Pro velký úspěch bude k dostání i ve speciálním prémiovém dvoulitrovém skleněném balení, a to přímo v pivovarské prodejně pivovaru Zubr.

Pivovar ZUBR, a.s., tradiční český výrobce působící především na Moravě, je společně s pivovary Holba a Litovel součástí holdingu PMS. Pivovar je držitelem ocenění Klasa a Regionální potravina. V loňském roce rozšířil svůj sortiment o 11° ležák Zubr Grand. Pivovar získal na podzim prestižní ocenění v degustační soutěži České pivo 2014 a to v kategorii světlé výčepní pivo (1. místo Zubr Gold) a v kategorii tmavé pivo (2. místo Zubr Classic tmavý).

Tisková zpráva, 29. dubna 2015

[clear]

ZUBR Jarni special

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..